Kumppanit

Kokouksen kumppanit

Kiitämme lämpimästi kokouksemme mahdollistaneita kumppaneita

MySpeaker

MySpeaker - Let's Talk
Puhe yhdistää ihmiset. Meiltä saat parhaat puhujat ja kiinnostavan ohjelmasisällön kaikenlaisiin tapahtumiin. Toteutamme kohtaamiset ajankohtaisin aihein nyt myös virtuaalisesti etälähetyksinä. Kysy meiltä vaikuttava puhesisältö live striimeihin ja webinaareihin. Tutustu www.myspeaker.fi

Opintokeskus Sivis

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi

House of the Good Feelings

House of the Good Feelings Oy on tuotantoyhtiö, joka on perustettu vuonna 2007. Yhtiön tarina ja toimintakulttuuri pohjautuu sen perustajan ja omistajan Suvi Nurmen ideologiasta ja tahdosta tehdä laadukkaita sekä ainutkertaisia tilaisuuksia kulkemalle niin asiakkaan kuin työryhmän rinnalla. Innovatiivisuus, läsnäolevuus, suunnitelmallisuus sekä tuotannon ehdoton läpinäkyvyys kautta tuotantolinjan ohjaa toimintaa. Tutustu https://www.houseofgf.com

Graphic Room

Graphic Room on visuaalisen viestinnän ammattilainen. Saat viestillesi ulkoasun, jolla kasvatat myyntiä ja vahvistat positiivista mielikuvaa. Ketterää graafista suunnittelua, vahvalla ammattitaidolla, suoraan luotettavalta ja pitkänlinjan tekijältä. Senaattori #68778 Susanna on toteuttanut kokouksen visuaalisen ilmeen ja sen nettisivut. Meillä siis osataan palvella myös JC-kielellä. Tutustu palveluihin ja referensseihin https://graphicroom.fi/

Kaleva Jewelry

Kalevala Koru

Naisten perustama Kalevala Koru on jo 80 vuoden ajan ollut Suomen rakastetuin koru. Kotimainen valmistus ja vastuulliset toimintatavat ovat tärkeitä arvoja yrityksen toiminnassa.
Tutustu www.kalevalakoru.fi

Urheilumuseo

Urheilumuseon näyttely on suljettu Olympiastadionin peruskorjauksen aikana. Kokoelmien parhaimmistoa on tänä aikana nähtävissä muissa museoissa eri puolilla Suomea. Uudistunut Urheilumuseo avataan vuonna 2020.
Kokoelmapalvelu toimii väistötiloissa Helsingin Pitäjänmäessä, osoitteessa Valimotie 13a, 5 krs. Tutkittavaksi on tarjolla edustava otos suomalaisen urheilun historiaa: arkiston asiakirjoja, valokuvia sekä kirjoja ja lehtiä.

Tutustu www.urheilumuseo.fi

Compensate

Compensate on voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tehtävä on torjua ilmastonmuutos tarjoamalla ihmisille keinoja hyvittää arjessa syntyviä päästöjä.

Tutustu www.compensate.com

Delipap

Delipap on 40-vuotias suomalainen perheyritys joka kehittää ja valmistaa hyvinvointituotteita koko perheen tarpeeseen. Pääbrändimme ovat Muumi Baby -vaipat, Vuokkoset –kuukautissuojat ja Helmi -vanutuotteet. Olemme Suomen ainoa kertakäyttöisten kuukautissuojien ja lastenvaippojen valmistaja. Meidän arvomaailmaan kuuluu vahvasti ympäristövastuullisuus ja tavoitteemme on olla vastuullisten toimintatapojen edelläkävijä. Haluamme helpottaa ja parantaa perheiden arkea tarjoamalla kotimaisia, laadukkaita ja ihoystävällisiä hygieniatuotteita, jotka täyttävät tärkeät ympäristöarvot. Meille on ensiarvoisen tärkeää työllistää suomalaisia ja tällä hetkellä meillä on töissä noin 65 tuotannon, markkinoinnin ja myynnin ammattilaista. Liikevaihtomme on vajaa 20 miljoonaa euroa, viennin osuus myynnistä on noin 30% ja brändivienti on tärkeässä kasvuroolissa.

Tutustu www.delipap.fi

Enfuce

Agile and innovative. Our mission is to enable change and innovation in the fast-paced and quickly-changing industry that is financial technology, with technical excellence hardcoded into the company from the very beginning. We consider ourselves a hub and an integrator that help different companies in the payment industry to partner up.
At Enfuce we offer all of our products and services “as a service”, which means that we use our existing infrastructure when we on-board new customers. We are fully compliant with no legacy, which makes us agile and reliable.

Silmusalaatti

Silmusalaatti on aina tuoretta ja se on kasvatettu turvallisesti puhtaista raaka-aineista. Silmusalaatti on maukasta, sitä on tarjolla useita erilaisia makuja ja suutuntumia – vaihtoehto sille, joka haluaa monipuolisesti vaihtelua lautaselleen. Silmusalaattia on myynnissä kaikilla hyvin varustetuilla vihannesosastoilla!

Glope Hope

Seija Lukkala uskoi 15 vuotta sitten, että suomalainen kierrätystekstiili voisi olla ajaton ja kestävä design-tuote. Vuosituhannen vaihteessa tekstiiliä kulutettiin yli luonnonvarojen: kertakäyttökulttuuri oli ulottunut jo vaatteisiin ja asusteisiin. Syntyi ajatus hylätyn materiaalin uusiokäytöstä. Oli vuosi 2003, kun ensimmäinen kierrätysvaatemallisto Hope esiteltiin Vatevan messuilla. Armeijan ja sairaaloiden kierrätystekstiilistä valmistettu ideamallisto sai ristiriitaisen vastaanoton: vastuulliset kuluttajat ihastuivat, sisäänostajat hämmentyivät ja muotiala pöyristyi. Oli syntynyt design-konsepti, joka muutti toimialaa pysyvästi.

Yhteistyöhön


Kiinnostuitko kumppanuudesta?
Vielä ehdit mukaan ota yhteyttä niin kerromme lisää.