Ohjelma

Ohjelma ja puhujat

Kokouksen ohjelma sisältää keynote-puheenvuoroja, paneelikeskusteluja, workshoppeja ja koulutuksia.

Tarkempi ohjelma aikatauluineen varmistuu kesän loppuun mennessä.

 

Vahvistetut puhujat

André Noël Chaker
Juontaja, Moderaattori, MySpeaker Oy

André Noël Chaker, loistava puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan ja nauramaan! André on kanadalaissyntyinen juristi, entinen Veikkauksen johtaja sekä teknologian ja urheilubisneksen moniottelija. Hän luennoi muun muassa menestyskirjansa teeman ”The Finnish Miraclen” pohjalta suomalaisuuden ja liike-elämän menestyksen yhteydestä ja siitä, kuinka omaperäiset kansalliset arvot ja toimintatavat ovat antaneet Suomelle kilpailuedun.

Liisa Rohweder
Suomen pääsihteeri, WWF

Liisa Rohweder on WWF Suomen pääsihteeri.  Lisäksi hän toimii kansainvälisen WWF:n viestintä- ja markkinointikomitean puheenjohtajana sekä kansainvälisen WWF:n Itämeri-, Himalaja- ja Arktisen ohjelman johtoryhmien jäsenä. Rohweder etsii ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin, eli luonnon monimuotoisuuden heikkenemiseen ja ekologisen jalanjäljen kasvamiseen. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori (kestävä kehitys).

Hanna-Mari Parkkinen
Director, Digital Industry

Hanna-Mari toimii Managing Directorina Accenture Interactivella. Hänellä on yli kahden vuosikymmenen kokemus digitaalisesta toimialasta ja hän on toiminut mm. teknologia-, mobiili-, tele-, finanssi- ja lääketeollisuudessa. Hanna-Mari puhuu kokouksessa tulevaisuus teemalla.

Kai Sauer
Alivaltiosihteeri

Kokenut diplomaatti Kai Sauer puhuu erityisesti kestävän kehityksen tavoitteista kansainvälisellä tasolla. Kai on toiminut viisi vuotta Suomen YK-suurlähettiläänä New Yorkissa. Tällä hetkellä hän toimii ulkoministeriössä ulko- ja turvallisuuspolitiikasta vastaavana alivaltiosihteerinä.

Niklas Kaskeala
vastuullisuusjohtaja, Compensate

Kaskeala on kokenut ilmastoaktivisti ja vastuullisuusammattilainen. Hän toimii vastuullisuusjohtajana Compensatessa, joka on suomalainen voittoa tavoittelematon säätiö. Säätiön tehtävä on hillitä ilmastonmuutosta tarjoamalla ihmisille keinoja hyvittää arjessa syntyviä päästöjä. Hän on myös kansainvälisen Protect Our Winters -ilmastoliikkeen Suomen osaston perustaja ja puheenjohtaja. Tutustu tarkemmin Compensaten filosofiaan: https://www.youtube.com/watch?v=9_GWBFQwgds

Niko Visuri
Mr. Body Language®

Kehollisen viestinnän asiantuntija Niko Visuri valmentaa osallistujia tunnistamaan ja hyödyntämään sanatonta viestintää paremmin niin työssä kuin vapaa-ajalla. http://www.mrbodylanguage.com/